Tulp tafel marmer 120 cm rond – Marmeren Tulp

Marmeren Tulp

Over ons

Marmeren Tulp maakt sinds 2020 klanten blij met prachtige meubels voor hun interieur. Ons doel is om onze klanten een toegankelijke keuze te bieden en een investering in klassiek designmeubilair van de hoogste kwaliteit te leveren. We zijn een meubelmerk van een nieuwe generatie dat rechtstreeks aan de consument verkoopt waarmee we het hoogste niveau van kwaliteit en ervaring garanderen. Van het uitzoeken van het beste marmer in Italië tot en met de levering aan huis in de Benelux.

Tulp tafel mdf zwart 120 cm rond – Marmeren Tulp

Waar het begon

Marmeren Tulp is opgericht in Noord-Holland in 2020, vanuit het besef dat er een kans lag om een hogere kwaliteit ervaring en product aan te bieden tegen een toegankelijkere prijs. Onze klanten zagen onze passie voor design en klantgerichtheid waardoor we hard hebben kunnen groeien! Sinds 2020 groeien we in aantal klanten en in ons productaanbod.

Waar we voor staan

Wij geloven dat zakendoen een kans is om de wereld positief te beïnvloeden. Er zijn verschillende waarden die essentieel zijn voor ons vermogen om die impact elke dag te maken:

1. Uitzonderlijke waarde

Wij geloven dat we als bedrijf moeten groeien door uitzonderlijke waarde te bieden aan onze klanten.

2. Elke klant tevreden

We reageren snel, komen onze beloften na en helpen uw problemen op te lossen. We streven ernaar omhet aankoopproces zo gemakkelijk mogelijk te maken. Dit wordt weerspiegeld in de perfecte beoordelingen die we van klanten hebben mogen ontvangen.

3. Altijd beter worden

We innoveren voortdurend om de productieprocessen, producten, het fulfilmentproces en de klantervaring te verbeteren en ze beter, efficiënter en duurzamer te maken.

Waar kan ik Marmeren Tulp vinden?

Ons kantoor is in Haarlem, hoewel we daar (nog) geen showroom hebben.
Onze magazijn- en leveringspartner (Vlot) is gevestigd in Schelluinen.
We hebben een pop-up showroom in het centrum van Amsterdam.

NEEM CONTACT MET ONS OP Pop-up Showroom