Levertijd

Verschilt per tafel

Onze levertijden variëren per product. Deze levertijden vind je op de verschillende product pagina's. De levertijd kan echter korter zijn dan aangeven indien het afleveradres past in een van de reeds geplande bezorgroutes. Een langere levertijd komt vrijwel niet voor.

 

Bezorgproces

 

Bestellen

Je plaatst de bestelling via onze website. Eventuele bijzonderheden m.b.t. de afleverlocatie of bezorgdag kun je opnemen in het opmerkingenveld. Direct na het afronden van de bestelling wordt per mail een bestelbevestiging verstuurd. Controleer of alle NAW gegevens juist zijn ingevoerd.

 

Afstemmen

Enkele dagen nadat de bestelling is geplaatst wordt er telefonisch contact opgenomen om de exacte leverdatum af te stemmen. 

 

Aankomsttijd

Op de afgesproken afleverdag neemt de bezorger een uur voor aankomst telefonisch contact op om zijn verwachte aankomsttijd door te geven. 

 

Uitladen

Onze collega’s Michel en Gerwin bezorgen de tafel op de afgesproken dag tot over de drempel. Indien je er voor gekozen hebt om de tafel ook te laten monteren, dan zullen zij die werkzaamheden ook uitvoeren. In dat geval voeren zij ook alle verpakkingsmaterialen af. 

 

 Garantie

 

Kwaliteit

Onze producten zijn van zeer hoge kwaliteit. Mocht er toch wat aan de tafel mankeren, dan geldt er 2 jaar algehele garantie. Neem direct contact met ons op als er iets niet naar wens is. Wij zorgen ervoor dat je weer helemaal tevreden gaat zijn!