Wat zijn de leveringskosten en tijden?

Beschikbare producten kunnen binnen Nederland binnen 2-3 werkdagen worden geleverd. Internationale leveringen kunnen 7-10 werkdagen duren.

De levering is kosteloos voor aankopen boven de €750,-.

Na plaatsing van uw bestelling en verwerking van de betaling ontvangt u een e-mail waarin u de eerstvolgende beschikbare leverdatum kunt selecteren.

Heeft u een specifieke datum in gedachten? Geen probleem! Laat ons simpelweg weten welke datum uw voorkeur heeft door op de link in de e-mail te klikken of contact met ons op te nemen.

Wat is uw retourbeleid?

Vindt u het spannend om een kostbaar product aan te schaffen zonder het eerst fysiek te kunnen bekijken? Wat als de afmetingen niet kloppen of uiteindelijk het ontwerp niet naar uw smaak blijkt te zijn?

Wij hanteren een retourtermijn van 30 dagen voor al onze producten. Mocht u om welke reden dan ook van gedachten veranderen over uw bestelling, dan kunt u deze eenvoudig binnen 30 dagen na de leverdatum aan ons retourneren. Laat ons dit weten via onze contactpagina.

Standaard retourkosten zijn van toepassing - deze variëren per land en artikel. U kunt altijd contact met ons opnemen voordat u bestelt om het precieze bedrag te weten te komen, maar deze kosten zijn in lijn met de kosten van de retourzending. Wij kunnen geen montage- of verzendkosten retourneren.

Het is vanzelfsprekend dat het essentieel is om het artikel in de originele verpakking en in onbeschadigde staat terug te sturen.

Welke garantie bieden jullie?

Dankzij voortdurende verbeteringen streven wij naar het hoogste kwaliteitsniveau. Op al onze producten bieden wij een garantie van twee jaar tegen fabricage- of kwaliteitsfouten.

Als er iets niet naar wens is, neem dan alsjeblieft direct contact met ons op. Wij zullen ervoor zorgen dat u weer helemaal tevreden bent!

Hebben jullie u een showroom?

Ons kantoor is in Haarlem, hoewel we daar nog geen showroom hebben. Onze magazijn- en leveringspartner (Vlot) is gevestigd in Schelluinen.


We hebben een pop-up showroom in het centrum van Amsterdam waar enkele voorbeeldtafels zonder afspraak bekeken kunnen worden.
Meer informatie vindt u hier: https://www.marmerentulp.com/pages/pop-up-showroom

Kan ik samples bestellen?
Graag bieden wij u een sample aan, deze monsters worden gratis geleverd. Als u besluit een tulptafel bij ons te bestellen nadat u dit monster hebt ontvangen, worden de kosten van het monster terugbetaald nadat u deze met een gratis verzendlabel naar ons heeft teruggestuurd.

Monsters kunnen hier besteld worden:
https://www.marmerentulp.com/collections/samples