Een tulp tafel kunt u eenvoudig zelf monteren. In verband met het gewicht van de (grotere) tafelbladen is een extra paar handen wel zo handig. Volg de volgende stappen om de tafel klaar te maken voor gebruik.

Stap 1: Haal de voet en het blad uit de verpakking. De houten latten rondom de kartonnen verpakking kunt u het beste verwijderen met een klauwhamer. Pas op voor de spijkertjes.

Stap 2: Zet de voet op de vloer op de plek waar u de tafel wilt gaan gebruiken. De meegeleverde rubber ringetjes legt u bovenop de gaten van de voet.

Stap 3: Leg het tafelblad (met de schroefgaten naar beneden) bovenop de voet. Bekijk vanaf de onderkant of u door de gaten in de voet de schroefgaten in het blad kunt zien.

Let op: sommige marmeren tafelbladen zijn erg zwaar. Om die op de voet te tillen is de nodige spierkracht vereist. Dan kunt u nog altijd om hulp vragen (zie hieronder!).

Stap 4: Zodra een schroefgat zichtbaar is, maakt u deze los-vast met een bijgeleverde schroef en inbussleutel. Ga vervolgens door naar het volgende gat. In totaal 4x. Daarna draait u alle schroeven handvast en is de tafel klaar voor gebruik.

Hulp nodig?

Wilt u achterover leunen en ontspannen terwijl wij alles regelen? Wij kunnen voor u de tafel monteren! Montage is een optionele extra tijdens de levering. Selecteer deze optie bij het afrekenen, en bij levering pakken wij het product uit, zetten het in elkaar waar u het wilt hebben en recyclen daarna alle verpakking.