Tulp tafel marmer 120 cm rond – Marmeren Tulp

Marmeren Tulp

Over ons

Marmeren Tulp maakt sinds 2020 klanten blij door hun leefruimtes te verbeteren. Ons doel is om klanten een toegankelijke keuze te bieden om te investeren in klassiek designmeubilair van de hoogste kwaliteit. We zijn een meubelmerk van de volgende generatie dat rechtstreeks aan de consument verkoopt om het hoogste niveau van kwaliteit en ervaring te garanderen. Van de marmerselectie in Italië tot en met de levering aan huis in de Benelux.

Tulp tafel mdf zwart 120 cm rond – Marmeren Tulp

Waar het begon

Opgericht in Noord-Holland in 2020, door het besef dat er een kans was om een hogere kwaliteit van ervaring en product te leveren tegen een toegankelijke prijs. Een passie voor design en klantgerichtheid zag het bedrijf snel groeien! Het productaanbod en het aantal klanten blijft sindsdien gestaag groeien.

Waar we voor staan

Wij geloven dat zakendoen een kans is om de wereld positief te beïnvloeden. Er zijn verschillende waarden die essentieel zijn voor ons vermogen om die impact elke dag te leveren:

1. Uitzonderlijke waarde

Wij geloven dat we als bedrijf moeten groeien door uitzonderlijke waarde te leveren aan onze klanten en belanghebbenden.

2. Elke klant tevreden

We reageren snel, komen onze beloften na en helpen je problemen op te lossen. We streven ernaar om jouw aankoopreis zo gemakkelijk en pijnloos mogelijk te maken. Dit wordt weerspiegeld in onze bijna perfecte tevredenheidsscores.

3. Altijd beter worden

We innoveren voortdurend om de productieprocessen, producten, het fulfilmentproces en de klantervaring te verbeteren om ze beter, efficiënter en duurzamer te maken.

Waar kan ik Marmeren Tulp vinden?

Ons kantoor is in Haarlem, hoewel we nog geen showroom hebben.
Ons magazijn en onze leveringspartner (Vlot) is gevestigd in Schelluinen.
We hebben een pop-up showroom in het centrum van Amsterdam.

Contact Pop-up Showroom