Direkt zum Inhalt

LENTE UITVERKOOP + GRATIS LEVERING!

Marmeren Tulp
Jetzt Lesen:
Marmeren Tulp x Vtwonen

Marmeren Tulp x Vtwonen

Koop de uitgave: vtwonen
Photography: jeroenvanderspek
Styling: cleoscheulderman

Haal de voorjaarseditie van vtwonen naar de samenwerking met Marmeren Tulp. De editorial laat de ronde vormen en zachte frisse kleuren zien, waaronder onze White Marble Tulip Table, Tulip Arm Chair en Tulip Side table.

Het hart van ons artikel wordt gevormd door de marmeren tulpen tafel - een echt pronkstuk dat tijdloze elegantie uitstraalt. In combinatie met onze tulpstoelen belooft dit ensemble zowel comfort als stijl en creëert het een sfeer van moderne weelde, geïnspireerd door klassiek design.

Het geheel wordt gecompleteerd door onze marmeren tulpen bijzettafel - een delicate maar impactvolle toevoeging die de ruimte perfect in balans brengt. Perfect voor een woon- of slaapkamertafel - die er geweldig uitziet in de vtwonen shoot.

Elk stuk wordt met de hand gemaakt en weerspiegelt onze toewijding aan vakmanschap en onze passie voor het verleggen van de grenzen van design.

Vier samen met ons de allure van de lente en nodig u uit om de magie van Marmeren Tulp op de pagina's van vtwonen te ervaren.

 

Warenkorb Schließen

Dein Warenkorb ist leer

Beginn mit dem Einkauf
Optionen wählen Schließen